Skip to content

Streaming

Livestream hva som helst - hvor som helst.

Sammen med våre partnere, tilbyr vi alt du trenger for et vellykket live eller virtuelt arrangement.
Streaming

Streaming

Livestream hva som helst - hvor som helst.

Sammen med våre partnere, tilbyr vi alt du trenger for et vellykket live eller virtuelt arrangement.

Velkommen til Lightvision AS
Anbud365 Streaming
lo media
lo logo
arendalsuka Streaming
Grafias Streaming

Fremtiden er virtuell, fysisk og hybrid

Vi vet at kraften i å møte ansikt til ansikt er ubeskrivelig. Men er det noe COVID-19 har lært oss, så er det at noen ganger er det kanskje ikke mulig for alle å bli inkludert. Mange stiller seg selv spørsmålet “Trenger jeg virkelig å reise? Er det verdt pengene og reisetiden? Og for å ikke snakke om karbonavtrykket?”  

Videoproduksjon og livestreaming er noe av det vi gjør daglig, og vi føler oss sikre på at vi kan hjelpe deg med å lykkes med dette gjennom alle typer digitale arrangementer. Vi hjelper deg med å gi publikum de samme mulighetene uavhengig om de deltar i publikumssalen eller fra hjemmekontoret.

Er livestreaming det riktige for deg?

Vi mener at det er på tide å sende ditt arrangementet digitalt, enten hybrid eller virtuelt. Her har vi samlet 5 gode grunner til hvorfor akkurat du burde sende arrangementene dine direkte på nett: 

Alt fra små til større løsninger

Vi ønsker å jobbe med deg!

Vi brenner for å dele vår kompetanse og erfaring. Hvis du vurderer å gjøre ditt neste arrangement virtuelt, så tar vi gjerne en prat.

Snakk med oss

Vi hjelper deg med å kartlegge hvilke alternativer du burde satse på. 

Lightvision AS trenger kontaktinformasjonen du oppgir for å kontakte deg om tjenestene og forplikter seg til å beskytte og respektere ditt personvern. Ved å trykke ‘Send’ godkjenner du at Lightvision bruker opplysningene til å ta kontakt om våre tjenester samt annet innhold som kan være av interesse.